ФОНД ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ГЛАДНИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТИ


Желая да отделя част от моите пари за да нахраня депутатите.
Търся още доброволци в подкрепа на моята мисия.

Моето желание е в продължение на една до пет години всички депутати и техните семейства които гласуват и гласуваха промените в закона разрешаващи отглеждането на ГМО или възможноста да отглеждат без да има наказание за тези които го правят, да бъдат изхранвани с храна съдържаща ГЕННО МОДИФИЦИРАНИ ОРГАНИЗМИ.

Соя , царевица и каквото ВИ душа сака Господа депутати. Ще Ви меся хляб ще Ви готвя разнообразни и вкусни храни (ако мога така да ги нарека). Ще бъда Вашата майка хранителница. За да пораснете здрави и силни, както Вие така и Вашите деца. Вярвам, че не малко хора ще се включат в помощ на тази изключителна възможност за подпомагане на бедните ни депутати.

Предлагам да се основе фонд за изхранване на депутатите ни. Всеки ден преди заседание ще ги храня с лъжичка. Ще им раздавам лигавчета за да не се окапват в лакомията си. Ще Ви приготвям най-вкусните гозби с всички останали желаещи и загрижени за Вашето изхранване. Нямате си на идея колко ще Ви бъде приятно на тези общи вечери, обеди и едни такива бързи закуски в „междучасията“ от заседанията Ви. Едно голямо Българско семейство ще бъдем. Хранещи се здравословно и пълноценно. Толкова загриженост и Любов не сте срещали. Аз милея за Вас както и Вие за мен, а знаете, че не е лесно човек да се изхранва и на Вас ви е толкова трудно в тези измислени времена. Искам да Ви помогна да сте здрави и окръглени. Пуфтейки по стъпалата на Парламента желаейки да летите за да не се налага да си вдигате скъпоценните си крачета. Да, искам да Ви спестя всякакви разходи в този Ви труден живот и искам да основа ФОНД ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ГЛАДНИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТИ и защото ми втълпяват, че ГМО ще спаси светът то ще се съсредоточа вниманието си върху тази изключително необходима храна. Дори ако се налага ще я внасям нелегално за да може да просъществува в благоденствие това ГОЛЯМО БЪЛГАРСКО ДЕПУТАТСКО СЕМЕЙСТВО.

Как мечтая за деня в който ще отида в градината и от дървото ще си бера репички, за да не ми се налага да се навеждам… Ех, мечти.

Отворен съм за идеи и предложения, как да се развие идеята.

––––––––––––-
Логото  е свободно за сваляне (1974х145 , 300dpi) – ако подкрепяте идеята , то го използвайте и във вашата страница/блог. При желание създайте свое и ще се радвам да го видя ;).

Статията в .pdf .

About slideworld

Just a man. https://slideworld.wordpress.com/ http://prikazki.org/ http://facebook.com/prikazki.org/

Posted on 23/02/2010, in Национал and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 1 коментар.

  1. Е много те подкерпям. Пиши ме и мен, страшен си :)

Вашият коментар