Украйна – поредната лъжа


Flag_of_Ukraine.svg

Когато атовете се ритат, магаретата теглят.

Руснаците и украинците нямат проблеми помежду си, но се случва да ги настройват едни срещу други. Революциите започват в последно време със сладки приказки и завършват с фашизъм и ЕС или  американско(еврейско) протеже.Когато любовта преодолее желанието за власт, тогава ще има мир. – Свободен превод на цитат от Джим Хендрикс.

Една добра статия какви са рокадите. Уви всичко започна с това да бъдем в Европа, а не сме ли там? А какво стана? Подготвени нео-наци групи за завладяване на столицата? В България са вижда уклон за използване на тъй наречените „ултраси“ – хора обичащи алкохола и насилието и събиращи се като агитки на популярни отбори купени от известни олигарси?!?

Как се действа е нагледно показано във филма за разделянето на Югославия, който ви препоръчвам. Директна връзка към филма. Не е хубаво да се забравя миналото!!! Защото лесно може да използват същите методи.

има субтитри долу в дясно има иконка за това!!!

Музиката:

About slideworld

Just a man. https://slideworld.wordpress.com/ http://prikazki.org/ http://facebook.com/prikazki.org/

Posted on 20/03/2014, in Интересни, Истини, Филми, живот, мисли, музика and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар