Създавайки живеем сега!


Само създавайки човек живее в настоящето. Всичко, което е като мисъл за живота е минало. Дошло от желанието на родители, баби, дядовци от нещата изучавани в училище мисли на „великите“ умове и кой ли още не.. Много от хората дори и не искат да искат да мислят и за това гледат телевизия, слушат радио или четат вестници и възприемат тези чужди мисли и защитават чуждите идеи. Това е осведомяване за нещо минало, но за промените в съзнанието се мълчи. Хората, които търсят сега протестират те искат промяна на старото, те искат отхвърляне на тиранията върху съзнанието, да отхвърлят всичко от тази стара машина поставила съзнанието в калъп. Те се събират и протестират и се запознават – срещат хора, които се събуждат също и на които им е писнало от заспалите хора край тях затънали в еднообразната робска система. Така въглените се разгарят и старото ще се претопи в ново.

Това е за тези, които се будят има хора, които пресъздават любовта – отваряйки душите си. Те осъзнават и творят , а при някой е неосъзнато от ума, но онова кътче в тях е свободно и светло. Те творят с четки, длета, ръце, мисли – инструментите и материалите са безброй, но най-важно си остава създаването!

Тези хора спомагат на настоящето да се сътвори. Много от събуждащите се или от тези затворили се в миналото се саморегулират и страхуват. Страхуват се да творят, защото единственото, което им идва е как ще ги оценят, а това не е от значение. Творете за себе си! С обич всичко сътворено ще е красиво и невероятно. Саморегулирането е част от това тъй наречените традиции. За пример храненето при много хора това с, което се хранят в детството  е единствената възможна храна и сега – като начин на приготвяне и т.н. Не се допуска изменение, но вселената се променя! Всичко се променя, а статичното води до закърняване на въображението. Следват измисляне на извинения и ето как човек живее в миналото! Един от най-лошите случаи са недоволните за всичко, че не е както ТЕ желаят!

Ходете на протести – там ще намерите нови и интересни хора избягвайки балона на ежедневието :)

За това създавайте без да изпускате мигът и освобождавайте въображението си!!!

Advertisements

About slideworld

Just a man. https://slideworld.wordpress.com/ http://prikazki.org/ http://facebook.com/prikazki.org/

Posted on 12/03/2012, in мисли, моите and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: