Алкохолът – масовия убиец на 20ти/21я век


пиянството повод за шеги

За Русия се говорят много неща, но пиянството е основно за което се сещат хората, когато стане дума за руснак. Филмът, който имате възможност показва истината зад тъй нареченото пиянство в тази необятна страна. Страна сега превърнала се в пиянска след въвеждането на пиянството като част от плановата икономика. Страна, която до 50те години на миналия век водеща се като една от най- трезвите.
Всички митове, че в Русия пиенето е национална страст се доказват като една проста измислица. Алкохолните питиета забранени до преди 50те години биват използвани за добиване на пари от населението с т.н „пиянски пари“.

Изследванията доказват, че алкохолът независимо в какво количество довеждат първо до увреждане на мозъка, яйцеклетките и сперматозоидите. В което се появяват много деца с увреждания заради проблемите на своите родители. Много деца са отритнати от собствените си родители заради неспособността им да мислят за тези на които са дарили живот. Един омагьосан кръг, който уврежда всяка една страна допуснала пиянството да е водещо в живота – голямото потребление на алкохол (който е дори некачествен) в страната ни носи същите последици.
Много родители се оплакват, че децата им са неадекватни. Не задържат вниманието си и т.н, а замисляли ли сте скъпи родители дали от вашите навици не страдат децата ВИ? Да сте ги увредили много преди да ги заченете! 

И тези митове, че по чаша това или онова са изцяло заблуда!

Изгледайте филмът нищо, че е на руски той е на правен лесен за разбиране и изпълнен с факти. Дори и да не разбирате руският език ще го разберете.

Forks over knives

Петър Димков – светъл ум помогнал на хиляди хора през своя живот

„Един вирус на два крака, който опитва да ръководи тази, която го е създала“

Добрия по своя път среща спънки, а лошия се търкаля надолу и за това не му се вижда, че има проблеми.

About slideworld

Just a man. https://slideworld.wordpress.com/ http://prikazki.org/ http://facebook.com/prikazki.org/

Posted on 17/01/2012, in Национал, живот, природа, хранене and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: