Из Европа на стоп


Как започна всичко… :)

Работих , скучаех и се хранех. Плащах си редовно сметките и не ми оставаше нищо :). Толкова се бях вкоренил в ролята си на работник за една година , че няма накъде. Шефа ми виждаше „ентусиазма“ с който си вършех работата.

Началото на май ме разбуди , но не много. Красиво , разцъфнало , някоя разходка в началото на планината и доста самота. Хората с които ходих по планините ме виждаха с усмивка , но си криех останалото в мен.
И ето ,че си говорих с едно другарче колко ми е объркано и безпарично и … и много и-та още, но това другарче каза ,че много много мисля за неща които не ми трябват в момента и да ходим към Чехия и аз казах ми добре ще ти дойда на гости да се видим и какво ще се измъдри. Отидох в неделя 9.май останах и понеделник (работен ден!) много приятно изкарване. Вторник се прибрах – шефа спомена ,че съм свободен да си ходя и не е необходимо да оставам на работа. Аз си го мислих същото за след седмица. Не му се разсърдих, че иска по рано да се махна. Все пак е един от готините шефове дето съм имал. После имахме време си поговорим да обсъдим жизнения опит и да се разделим като приятели.
В онзи момент не знаех дали ще ходя към Чехия за това реших да си събера багажа да раздам повечето неща на разни приятели. Изпратих повечето книги при сестричката. Взех каквото мислех ,че ми трябва в общи линии повече!!! от необходимото като отново го зарязах при един приятел, събрах си раницата с някой необходими неща и отидох на РОЗОБЕР. Едно от най-добрите неща които са ми се случвали :). Изключително приятна компания от хора , весели и щастливи. Много усмивки и прегръдки и ухание на рози.

Ако другарчето не се обадеше да ходим мислех да изкарам месец в това занимание и да ходя в планината :). Той се обади и каза датата 22-23 май да потегляме към онази страна известна със своята бира и … нямам си и на идея с какво още.

Скоро продължение ;)

Advertisements

About slideworld

Just a man. https://slideworld.wordpress.com/ http://prikazki.org/ http://facebook.com/prikazki.org/

Posted on 08/10/2010, in Разни, живот, на път and tagged , , , . Bookmark the permalink. има 1 коментар.

  1. И после? Какво стана, моля те опиши нататък! (оправих го на кирилица :)

    @ Ами тя се получи много дълга история, но има откъси поне в снимки от пътя… Иначе някоя вечер край камина мога да напиша нещо като сбит преразказ :), но не точно сега

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: