Нова Година, Ново Правителство и съответно от Патриархат към Матриархат


Призовавам всички Вас да се замислите следното нещо . Защо трябва мъжете да преотстъпим правото на управление на жените. Ми явно хормоните ни са в повече , твърде много мислим за глупости и вместо да си помагаме се бием (понякога и убиваме) , вместо да обичаме завиждаме/мразим . Все неща които водят до раздори ,до мръсни номерца и какви ли не подлости.
От когато се наблегна мъжете да са водещи от тогава и нещата са във все по големи раздори , кавги и кръвопролития. Смъртта не трябва да идва от решение на друг човек или поради невъзможността да му се контролира. Не знам статистиката , но усещам ,че повечето убийства се извършват от мъжкото съсловие. Има много неща от които трябва се отучи човека и да се научи на най-важните като Любовта и Даряването , вместо в един толкова егоистичен народ , да се превърнем в народ които се подкрепя ,дарява и Обича. За това е време за преход и еволюция в съзнанието и обществото .

Време е за промяна!!!

Време е някой на който му е дадено от Природата да се грижи и да Обича , да дарява и да напътства децата си (защото когато Жените управляват смятам ,че повечето ще се приемат за майки на същия този народ) . Както във времената , когато жените са управлява ли семейството , родът и племето. Мъжете са били тези които набавят храната , но следват повелите на една Майка.
Същото е и за Майката Природа ние я унищожаваме , крадем и убиваме. Време е Майките да заемат своите места – Жени обединявай те се и вземете управлението . Време е майчинският Ви инстинкт да води. Да се грижете за чедата си и да ги напътствате , защото това е ролята Ви отредена от Природата.
Любовта е време да вземе превес над егоизма и лишните люде.

Подкрепям всяка една партия която е поведена от жени и то такива които са участвали за опазване на човешките права , които са отгледа ли поне по едно дете и са били за Хората ,а не за досегашната мъжка и пропаднала власт ( оглавена от егоисти, сътворени от най-материалистичния режим). Да вие ще получите моя глас ,Аз който до сега никога който не съм гласувал (поради горе изложените причини). Моя призив е към всички независимо от пола ,расата и годините ВИ!

П.п За мен Жените които могат да се заемат с това са тези отгледали поне по едно дете . Заради възможността майчинският инстинкт да бъде развит, да са се грижили за това дете . Така ще има повече топлота в тях , за жалост за повечето момичета до 30г в момента мога да използвам един израз ,че са „кифли“ (моля за извинение ако някоя се почувства засегната). Те просто така са обучавани от общество , родители , у-ща и нямам за какво да им се сърдя , но парите и другите глупости които са им в главата ги правят в повечето случаи „непригодни“ за това което си мисля. Просто трябват Майки които да мислят за Потомството си (т.е Държавата ни).

Време е за ПРОМЯНА и за смяна на старото статукво!!!

С обич към всички ВАС , за един по добър свят.

Отправям призива си към хора които смятам ,че биха подкрепили идеята ми: Марфа, Eneya, apieceofme, ImPRESSed, alanahh, mikiblue, Morwen, tin4e, Ивката, Свободата, Григор, Мишел, Дзвер, Бого, Йовко, Пейо, Светла, Upendi, nname, Петя и всички ВИЕ които решите да подкрепите тази идея.

About slideworld

Just a man. https://slideworld.wordpress.com/ http://prikazki.org/ http://facebook.com/prikazki.org/

Posted on 30/12/2009, in Национал, живот and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 коментара.

 1. Като първо, предполагам, че всички изброени жени до 30, които не са отгледали нито едно дете, са изключени от определението ‘кифли’ ;)

  Като второ, това е една наистина интересна и аргументирана идея, но трябва да си призная, че съм скептична по отношение на нейната осъществимост – като се вземе впредвид, че едно 80% от бг е доволна да гласува за когото и да е, стига да има кебапчета и глория/гергана/каквито-са-там да продължават да ги радват с бизнеса си. Тези, които в момента имат достъп до властта, ами те поне вече не са толкова отчайващо червени, но пък са плашеюо полицейски. Може и да звучи простовато това исказване, но все пак аз едва за първи път имах право да гласувам тази година, и засега възгледите ми са доса опростени. Пък е един пример е Цецка, която почти ежевечерно вече е в новините.

  Като трето – властта опиянява, ще трябва да е доста развит майчински инстинкт.

  Като четвърто, тъй като доколкото разбрах говориш за бг, не мисля, че великите сили биха поволили да се форми една толкова идеална дтржава, при това малка и на балк пв.

  Но аз, естествено, не съм напълно запозната с нещата и изказвам единствено скромното си мнение. Пък и бих следвала всяка добра идея, защото ако всеки се отнесе не само скептично, но и не подкрепя това, което смята за добро… ами не знам как би същесъвувал спокойно.

 2. За жалост това общество още не се е развило. Още се поддържат старите мнения от предните поколения относно жените и за жалост им се втълпява ,че трябва да са кукли за женене (чалгата и хауса и какво ли още не) + майките и татковците които толкова треперят над детето си да не остане гладно и жадно в бъдеще ,че му повтарят постоянно как трябва се омъжи за някой които има средства и т.н….
  Самите жени като цяло нямат желания по различни от това или мислят само за „забавления“. Обществото е подложено на такава психоза, че няма накъде повече. Малкото мислещи са подлагани на натиск и техните идеи са оплювани, осмивани, въобще всичко на което са ги учили „едно време“ за подронване на дадена идея.
  Мъжете в това отношение са убеждавани колко са „яки“ и какви пичове са… Направо да не им се не надяваш на стиловете които се вкараха в последно време. Та те станаха по вманиачени във вида си от доста от момичетата и си мислят „ех, че съм як“. Тая… нали. Няма смисъл да се мъча да разбудя някой – по добре да не засягам теми които никой не схваща.
  Не си мисля за никакви „велики сили“ стига ни въплъщаваха страх от учебниците по история. Време е да погледнем, че ако изчезне страхът няма как един народ да бъде спрян да прави каквото желае!

  И оставам за идеята – време е за Матриархат. Времето подсказва, че трябва промяна и колкото е по голяма и разтърсваща толкова по добре. Може по бързо да изчезнат глупостите и да се възцари малко покой, спокойствие и Обединение в семействата, хората и самата държава. Не веднъж е страдала тази държава заради некадърни управници. Просто от 40те насам са все едни глупави типове.

  Време е за промяна. Нищо повече, нищо по-малко!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: