Сигурноста в България, има ли Я?


В градовете с помоща на всички GSM оператори се знае до 3 метра на коя улица си + височина ако си в блок + кой тел номера са в близост до теб! От 2002 всички разговори по GSM-и се записват по закон + местоположението на даден тел във всеки един момент се запазва със сигурност в продължение на година може и повече .

Всички тел на БТК се записват по ключови думи освен ако не е оказано постоянно + с новата система за тембъра(която вкл. и GSM) предполагам се анализират разговорите на момента или с някакво закъснение проведени в цялата страна за определени гласове.

От миналата /тази година се води статистика на всичко посещавано от дадено IP в България която се пази 2 години – записаване на разговорите на ICQ / MSN и др. не криптирани IM се води също или поне се казва за това кой с кого се свързвал . С email-ите се води същата политика , Skype e криптиран , но има оставени вратички с което си мисля ,че не е мн надежден за поверителни разговори както и GMAIL е в същото положение и си мисля ,че е мн възможно да се чете от него , сменяй си паролата от време на време – това е едното – другото няма как да се предотврати ако се прави. Във всеки сайт който можеш проверявай дали може да се използва httpS:// вместо http:// !

Електронните комуникации поставят човек под наблюдение …

Ченгетата са подкупни както почти всички свързани с тези неща те имат правото да получават такава информация , но има се плаща и те я прехвърлят на кого ли не. Много пъти се действа през предлагащия дадена услуга оператор на някакво ниво и различни хора получават информация за много други , информация която би трябвало да е поверително .

Постоянно наблюдение над даден човек – подслушване и т.н се осъществява без пречки само срещу малко пари. Всичко е истина доколкото човек реши да вярва.

Приемете всичко ,че е 0% вярно за да може любимия Ви живот да продължи без промени.

Advertisements

About slideworld

Just a man. https://slideworld.wordpress.com/ http://prikazki.org/ http://facebook.com/prikazki.org/

Posted on 11/03/2009, in Истини, Национал, живот and tagged , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: