Положението в БГ…


a angel

:-0
Да това е истината всеки е пробвал какво ли не и правил какво ли не.
Та това се афишира доста добре с медиите , да забравим филмите .
Но няма какво друго да се каже – от общество което е било затворено до 90теи рязкото разкрепостяване защото до тогава някой ги е дърпал да не правят това и онова.
Родителите на тези деца не са научени те самите да мислят за тях повече са били научени друг да им държи нашийника. А като те нямат време за децата си и заради това да изкарват пари за насъщния става ясна картинка.
В днешното време какво правят повечето ученици – вземат пари от родителите си и вечерта пият някъде кой , колкото може , пуши и т.н .
Те не са виновни оставени са на самотек , а на повечето от тях родителите им не знаят как да ги научат на минималното количество етика и морал !!! НО С РАЗБИРАНЕ !!! а не с налагане на остарели прийоми.
Просто сегашното общество е в КОЛАПС в критичен момент на сблъсък между новото , старото и допуснатото заради нехайството на всички не на някой конкретно.
 Много е обвързан проблем с нахлулата нагласа за алчността и самолюбието обзела България.

drinking people

Advertisements

About slideworld

Just a man. https://slideworld.wordpress.com/ http://prikazki.org/ http://facebook.com/prikazki.org/

Posted on 05/09/2007, in Национал, живот. Bookmark the permalink. 2 Коментари.

  1. Можеш да пробваш какво ли не, стига само да искаш и да имаш необходимите финанси :) А ако едното от условията липсва?

    Нещо в тази връзка: ако погледнеш в посока на литературата, всяко предходно поколение е било скандализирано от ценностите на следващото. Но някакво тъпо е да се хващаш за алкохола – ракията и уискито не сме ги измислили ние :) Наркотиците също ги има от векове.

    Все ми се струва, че ако не си отглеждал дете досега, нямаш право да коментираш възпитанието, което дават днешните родители. Къде греша?

  2. А защо трябва да грешиш?
    Всичко е така както го виждаш така , че няма и място за грешки :). Каквото и да направиш/мислиш си е твое грешки откриват другите – защото те мислят по друг начин , а и да не забравяме обобщените ценности под формата на морал.

    Така , че най – вероятно аз греша :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: