Експеримента България


Чували ли сте за това място наречено България?

bulgariakarta.jpgСпоред wikipedia това е – „България е държава в Югоизточна Европа. Разположена е в източната половина на Балканския полуостров. Граничи с Черно море на изток, с Гърция и Турция на юг, със Сърбия и Република Македония на запад, и с Румъния на север, разделена от река Дунав. “ (цитирам дусловно )

Дотук с фактите :) те са ясни поне на повечето от Вас . А само едно малко допълнение според досегашните подмазвания тази държава е влязла наскоро в следните два съюза – ЕС 1.януари.2007 и НАТО от 2004 година (за кой ли път ,но се надявам да стане както и с предните си съюзници да се стигне до техния погром)

Национален флаг Та да продължа за този експеримент. Бих го нарекъл експеримент на волята и безропотноста на един народ. Колко можеш да се поругайш с него за собствена облага или просто за собствено удволетворение . Не фиксирам никой които има възможност той не е.Е да има 1% индивиди които са засегнати сериозно от болеста морал и етика „колко жалко за тях“ .Така е драги дами и господа и юноши(визирам и юношите които са изкупителната жертва – просто се стига до „избиване“ на младенците).

coruption.jpegЩе продължа като дам един малък пример от едно невзрачно градче , случая е следния – има програма с която хора от борсата биват наемани от даден работодател за някакъв период 6 или 12м не съм точно запознат и държавата осигурява минималната заплата(това е за подпомагане на дребния бизнес) и хората искат се възползват от това , НО тук се споменава думата почерпка като „стари приятели“. Сега се замислям ,а какво става по другите Управленчески места – за останалата клауза в договора на Е-ОН при която когато съдят фирмата то Държавата плаща на ощетенета страна а не Фирмата ,малко законсперирано ми се струва не смятате ли?

bg-medics.jpg

Ами идея на Либийците да заловят Български жени да искат откуп за тях , да ги измъчват , да се гаврят , да правят какво ли не 8 години , да се добие гласност в света и НА КОЛЕДА ДА КАЖАТ ,ЧЕ ЩЕ ГИ ЕКЗЕКУТИРАТ!!! А никой от нашите правителства да не споменава за него до преди 2-3 години ,а след това да се тупат в гърдите колко много се мъчат и правят за тях ? Това е едно решение което на тях за жалост едва ли ще помогне .

eu-caricature.jpgА до тук ли да спирам ? Защо влязохме в ЕС ,о да големите перспективи които ни очакват – поскъпването на всичко скоро ,че става дори по трудно да се отиди някаде да се работи и още и още.

АЕЦАми спирането на АЕЦ Козлодуй което никоя страна чЛенка за пресъединяването си не е направила?Сътветното поскъпване на тока което ще последва и увеличаването на мизерията. Смех – наистина от ЕС на оПраиха .

Та драги многолюдни народе около 4 милиона Българо говорящи дъвчете къшейчетата хлеб и се радвайте та подскачайте за чЛенството си кадето и да е, че то чЛен лесно не се става ,но имайте предвид ,че България е по скоро членка .

Advertisements

About slideworld

Just a man. https://slideworld.wordpress.com/ http://prikazki.org/ http://facebook.com/prikazki.org/

Posted on 04/01/2007, in Национал, Тъпотията. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: