Kidulthood


Една съвременна Английска приказка или един краен етап на обществото.

И двата варианта сигурно присъстват в мисленето на хората изгледали този филм.Едни ще са отвратени други ще се изкефят ,а много други ще се замислят за това и онова и ще мислят и ще мислят докато открият собствената си истина представена от този филм.

За тези които живеят в подобна среда повечето неща са ясни ,кое , как ,защо .Но всички тези които така и не са „помирисвали“ всичко това което е представено то само мога да кажа: – това което не си изпитал не можеш да обмислиш правилно.Ако мога така да се изразя.

Това е силата води страха за подвластните си .Един странен Вулгарен ?(наистина ли?) свят.Една истина за любовта така обично да бъде отхвърляна като истинска и съществуваща. От хората които вече смятат ,че това което съществува е само пари.Пари и власт и ,че красотата и любовта са изпаднали до този момент в който зависят и правят всичко заради тях!?!

НЕ ,не съм съгласен .И ще твърдя ,че съществуват и хубави неща и че всеки един човек може да и ако иска да бъде крайно независим от материалното.Пари абсолютно вярно ,че ти трябват но не е казано да си им роб. Желанието да си независим трябва да води.

За секс-а и индийския коноп които са също така застъпени.Вие не правите ли секс(малко внимание от мъжете към тази статия) ,не сте пушили никога? Колко от Вас биха казали без да ги претискаш ,че поне на едно от двете много се радват ,а доста и на двете. В света секса винаги си е пресъствал и ще продължава всеки един е продукт на този АКТ(звучи като нещо издавано от КАТ но добре ,че поне за него още не са се намесили).Има желание има и действие, за някой секс-а е за удоволстиве за други това е стока(твърдо против – доскоро най-често практикувано сред жените но както всичко друго сега и това се изравнява).Неконтролируемите желания също не са според мен желателни – спомнете си ,че съществуват и болести и нежелани бремености.Твърдо заставам зад КОНДОМА ,уплаквай се ,че усещането било като сладолед зад стъкло , а после като в прословутия виц разправяй ,че си имал сифилис и доктора те пита ,че ти как разбра бе? – ами сутринта докато пиках му падна главичката. А другия вариант след 9 месеца ша слушаш едно малко дете как плаче всяка вечер да можеш да го изоставиш , но как мислиш ако тебе те бяха изоставили? Помисли доста и надникни дълбоко в себе си и усети самотата която би имал ако беше живял и ти сам без обич. А да joint-a или както там сте му свикнали да казвате(трева,марихуана и тн.) ами бих казал ,че няма лошо .Пиете ли?да колко често всеки ден? на седмицата 2-3 пъти? А препивате ли? А неприятно ли Ви е ако някой който е препил и да почне да се бие защото само това му е в мозъка – на мен да.За тези които пушат мога да кажа ,че още не съм видял такъв човек да се хвърли да се бие просто така.Повечето стават весели ,смеят се ,радват се някой може да му се доспи и т.н но няма агресия,едни спокойни хора само ,че смятан за измет от това общество което е проядено от собствения си двуличен морал и етика.Скритото присмиване и говоренето зад гърба на „приятелите“ и още и още примери които да се изброяват , но не е нужно. Това са група от хора с малко по други виждания и не е нужну да им се насажда ,че са пропаднали само заради това ,че не съвпадат с ващите виждания.Те сахора като всеки един от Вас и имат своите малки желания,Любов ,щастие и всичко останало.

Ами пушете, пийте или правете това което искате ,но моля Ви не пречете на другите.Защо са толкова малко хората които са така , но не тука всеки трябва да надникне над чуждото рамо да дочуе нещу да се спречка да с направи на нещо повече от другия да се наложи.Ми налагайте се както си искате псувайте „ближния“ , политиците ,страна си , родителите и какво има още да се псува и никога нищо да не се променя ами как да се промени като с псувани нищо не се променя.

Живеите борете се , следвайте копринената нишка и все нещо да стане така както сте си мечтали да има повече хора които се борят за свобода на мисленето и личната свобода.

P.S. –- Peace –-

Music : Kidulthood (2006) Soundtrack /and/ Klashnikoff tracks

Advertisements

About slideworld

Just a man. https://slideworld.wordpress.com/ http://prikazki.org/ http://facebook.com/prikazki.org/

Posted on 19/12/2006, in Всекидневие, Филми, живот, надежда. Bookmark the permalink. има 1 коментар.

  1. Учете,мислете,пушете и вярваите в себеси. Никога не падаите или ако паднете вдигнете се и продалжете, защото ако не станете сами нито ученето, нито пушенето ще ви помогне да се изправите.
    т.е.т Не се ли бориш за това което си и това което искаш да си никога няма да го получиш.
    А ако се пуснеш по течението никога не забравяи че „Реката е дълга и неможеш да знаеш от каде ще те прекара“. „УПРАВЛЯВАИТЕ ЖИВОТА СИ САМИ НЕ ДАВАИТЕ НА НИКОИ ДА ВИ УПРАВЛЯВА.“
    …и не прекаляваите с нищо,прекумерната употреба води до нежелани ефекти…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: